Dziś: 19 Październik 2017    |    Imieniny: Piotra, Michała, Ziemowita

Zaproszenie na Targi Pracy

Zapraszamy na Targi Pracy organizowane przez Świętokrzyską Wojewódzką Komendę OHP w Kielcach. Odbędą się one dnia 21 września 2017 r. w godzinach 11:00 - 13:00 w siedzibie Centrum Integracji Społecznej Caritas w Kielcach przy ul. Wesołej 54 (wejście od Jana Pawła II przy Skwerze S. Żeromskiego). Targi skierowane są do wszystkich osób poszukujących pracy zarówno w kraju jak i za granicą. Na Targach obecnych będzie ponad 15 wystawców, dysponujących w sumie ponad setką ofert pracy.  Więcej informacji na temat Targów Pracy uzyskać można pod numerem telefonu: 41 200 17 55.

WTZ - PIASEK WIELKI

Placówka pobytu dziennego przeznaczona dla osób niepełnosprawnych ze wskazaniem do terapii zajęciowej.

WOLONTARIAT

Zapraszamy na nową stronę Diecezjalnego Centrum Wolontariatu w Kielcach.

POMOC ŻYWNOŚCIOWA

Caritas Polska po raz kolejny jako jedna z czterech organizacji pozarządowych będzie realizowała Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020.

PROGRAM "SKRZYDŁA"

Program polegajacy na systematycznym materialnym wsparciu uczniów szkół podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.

Wspieraj dzieła miłosierdzia Caritas Diecezji Kieleckiej podczas codziennych zakupów przez internet !    Dziękujemy.

Od 21-05-2010 r. nieprzerwanie uczestniczymy w programie Rzetelna Firma i udostępniamy szereg informacji świadczących o naszej wiarygodności.

Program wsparcia żywienia dzieci

Gościmy:

Odwiedza nas 14 gości oraz 0 użytkowników.

• zielen.jpg
  • cebule.JPG